Alege intre cursurile noastre

Analizeaza gama de cursuri pe care centrul nostru de formare profesionala o pune la dispozitie si inscrie-te sau contacteaza-ne si un membru al echipei noastre iti va raspunde in cel mai scurt timp.

CURSURI

Grabeste-te sa-ti rezervi locul la cursurile care vor incepe curand:

Administrator de condominii

Durata curs: 720 de ore

Conform legii 196/2018 cursul de Administrator de condominii poate fi urmat de către persoane fizice, persoane fizice autorizate sau persoane juridice specializate, autorizate conform legii, fiind un program de formare profesională autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională.

Formator

durata curs: 60 de ore

Cursul de Formator vă ajuta să dobândiţi capacitatea de a pregătii, a efectua, a evalua şi a promova activitatea de formare.

Absolvirea cursului iti va permite sa practici ocupatia de Formator atat in tara cat si in strainatate. 

Inspector/ Referent resurse umane

durata curs: 60 de ore

Cursul de Inspector/ Referent Resurse Umane se adreseaza persoanelor care au sau isi doresc sa inceapa o cariera in domeniul resurselor umane.

In urma absolvirii cursului, vei dobandi cunostintele necesare gestionarii relatiilor cu Inspectoratul Teritorial de Munca.

Manager de proiect

Durata curs: 240 de ore

Cursul este recomandat tuturor celor care doresc o alternativa in cariera si care sunt interesati sa transmita si altora, in mod organizat si avizat din experienta dobandita in domeniul in care profeseaza: educatori, invatatori, profesori, manageri departamentelor de resurse umane, lectori interni ai organizatiilor, reprezentanti ai autoritatilor publice locale, membri ONG etc.

Contabilitate

Durata curs: 40 de ore

Cursul de contabilitate este un curs interactiv, in care cunostintele teoretice sunt aprofundate prin exemple de calcul şi studii de caz.

Recomandat tuturor  celor care vor sa inteleaga principiile contabilitatii pentru o mai buna gestionare a propriei afaceri sau pentru a profesa in domeniu.

Curs Excel

durata curs: 12 ore

Microsoft Excel este cel mai utilizat program de calcul tabelar, cu aplicabilitate in toate domeniile profesionale. Cunostintele acumulate va vor ajuta sa va simplificati si eficientizati munca, facandu-va mai productivi si economisindu-va timp pentru lucrurile care va plac cu adevarat.

.

 

Formatul cursurilor

Z

Online si/sau in sala

Unele dintre cursurile noastre se tin on-line, altele in sala de curs, iar anumite cursuri se tin in sistem hibrid (on-line/sala de curs).

 

Z

Suport de curs

Fiecare dintre cursanti va primi suport de curs tiparit.

Z

Cursuri autorizate

Suntem autorizati de Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale.

 

Z

Cursuri in zilele lucratoare sau de week-end

Vei avea posibilitatea sa-ti alegi cursurile in functie de propriul program.

Inscrie-te la un curs chiar acum!

Analizeaza oferta noastra de cursuri de formare profesionala, alege un domeniu pe care sa-l aprofundezi si contacteaza-ne pentru detalii si inscriere.

Vezi cursurileContacteaza-ne

urmareste-ne

 

Firma

 

Career Training Solutions SRL

C.I.F.: 41335135

R.C.: J29/2289/2019

Ploiesti, Str. Maramures, Nr.12, Etaj 1, cam.74

BCR - RO55 RNCB 0212 1639 8830 0001

Contact

 

Suna-ne:

+40720464500