Cursuri de calificare

Accelereaza-ti cariera beneficiind de expertiza lectorilor nostri.

Nu suntem singura firmă care oferă cursuri autorizate de calificare, perfecţionare sau specializare profesională pentru adulţi. Insă, alături de noi, vei dobândi cunoştinţe şi abilităţi practice, nu doar certificate! 

MetodoloExperienta indelungata

Lectorii nostri au peste 25 de ani de experienta!

 

 

Lectorii centrului nostru de formare profesionala sunt specialisti respectati in propriile domenii  de activitate si deopotriva buni pedagogi.

Metologia de predare folosita de acestia are ca principal obiectiv asigurarea succesului cursantilor dupa finalizarea studiilor. In acest sens, lectorii nostri isi masoara eficienta in functie de gradul de satisfactie a cursantilor si de masura in care au reusit si transmita acestora pasiunea pentru domeniul profesional pe care-l abordeaza.

 

 

Diplome recunoscute

Diplome recunoscute national si international.

Cursuri on si off-line

Poti sustine cursuri online si/sau in sala.

25 de ani de experienta

Lectori cu vasta experienta practica.

despre noi

Aici pentru voi

Centrul nostru de formare profesionala incurajeaza actiunea. Schimbarea este dificila, dar este necesara cresterii. Suntem alaturi de cei care care vor sa creasca si-i sustinem prin expertiza lectorilor nostri si modalitatea incurajatoare de a aborda formaea profesionala.

Absolventi

Instructori

cursuri

 

Lectorii nostri

Lector principal

Ileana Irimia

Expert Contabil, membru C.E.C.C.A.R, Consultant fiscal, formator cu peste 25 de ani de experienta.

Atât numeroasele cursuri de pregătire educațională și profesională pe care le-a urmat, cât și diplomele și distincțiile obținute de-a lungul timpului, stau la baza unei cariere de succes în domeniul formarii profesionale.

Lector IT

Ing. George Arsenoiu

Informatician cu specializarea „Tehnologie Informatica” (Universitatea Bucuresti);

Pasionat de educatie si tehnologie, George are 20 de ani de experienta in formare IT, peste 300 de cursuri sustinute si peste 5000 de absolventi multumiti.

 Lector Management de proiect

Prof. dr. ing. Cristian Sorin Ionescu

Inginer TCM cu o prolifica activitate academica. Specializari in informatica, managementul productiei si managementul calitatii. Cercetator la Institutul de Cercetari in Informatica si cadru didactic la Universitatea Politehnica Bucuresti incepand cu 1980.

A absolvit cursuri si stagii de pregatire in Italia, Germania, Japonia.

 

 Lector C/C++

 Ing. Alexandru Irimia

Inginer automatist pasionat de tehnologie.

Specializat in C/C++ cu peste 10 ani de experienta si multiple proiecte gestionate, Alexandru imparte cu generozitate din cunostintele sale cursantilor nostri.

 

Inscrie-te la un curs chiar acum!

Analizeaza oferta noastra de cursuri de formare profesionala, alege un domeniu pe care sa-l aprofundezi si contacteza-ne pentru detalii si inscriere.

Vezi cursurileContacteaza-ne

urmareste-ne

 

Firma

 

Career Training Solutions SRL

C.I.F.: 41335135

R.C.: J29/2289/2019

Ploiesti, Str. Maramures, Nr.12, Etaj 1, cam.74

BCR - RO55 RNCB 0212 1639 8830 0001

Contact

 

Suna-ne:

+40720464500